Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > AE-Agró > Agenda > La Costera de Puçol: “Els mags de les estreles”

Horta Nord

La Costera de Puçol: “Els mags de les estreles”

Et convidem a esta activitat nocturna amb els companys de Calderona Viva

divendres 12 de juliol de 2019, per  AE-Agró

DIVENDRES 12 DE JULIOL: Este estiu el col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord et convida a participar en les "Nits de Natura a La Costera". La segona cita d’esta campanya d’activitats, organitzada amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol, serà el pròxim divendres 12 de juliol, a les 20:00 hores, quan ens visitarà Calderona Viva amb el seu espectacle familiar Els mags de les estreles.

Els participants en esta activitat teatralitzada descobriran amb la maga Cassiopea i el mag Antares les estreles, la seua màgia, l’origen del nom de les constel·lacions, els planetes i l’enigmàtic símbol del zodíac número tretze. I, a més a més, ho faran en un entorn privilegiat com és La Costera, un paratge natural municipal que AE-Agró custodia a la Serra Calderona.

Per a participar en esta cita familiar, que també programarem el divendres 9 d’agost, cal inscriure’s enviant un correu a info@calderonaviva.com. Si vols vindre, et recomanem que t’afanyes a apuntar-te perquè les places són limitades. Si tens qualsevol dubte o necessites més informació, telefona al 691 07 74 24. T’esperem per a compartir una màgica nit de natura a La Costera de Puçol!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ


Veure en línia : Transformem residus plàstics en objectes útils

Un missatge, un comentari?

Fòrum per subscripció

Per participar al fòrum, us heu de registrar prèviament. Si ja n’esteu, escriviu a continuació l’identifcador que us ha estat proporcionat. Si encara no ho heu fet, heu d’ inscriure’s.

Connexióinscriure’scontrasenya oblidada?

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles