Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Notícies > Blogs > Méteo Sagunt-Corinto

Méteo Sagunt-Corinto

L’Estació Meteorològica Sagunt-Corinto està situada al litoral nord del terme municipal de la capital del Camp de Morvedre. Concretament a menys d’un quilòmetre de la Casa Penya, el centre d’educació i voluntariat ambiental que Acció Ecologista-Agró gestiona a la Marjal d’Almardà-Almenara.

Esta estació meteorològica, instal·lada pel nostre company Rafa Armengot, és representativa del clima de la comarca del Camp de Morvedre, però també d’un microclima litoral amb prous peculiaritats de gran influència marítima. La presa de dades va començar el 21 de novembre de 2008 i entre agost de 2010 i setembre de 2015 es van publicar els parts meteorològics de Sagunt-Corinto en este blog. També els informes mensuals de la Comunitat Valenciana de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET).

Ara pots seguir tota l’actualitat de l’Estació Meteorològica Sagunt-Corinto en el blog de la Comissió d’Educació Ambiental d’Acció Ecologista-Agró Camp de Morvedre, on trobaràs el balanç de com s’ha comportat l’atmosfera durant el mes anterior i reflexions sobre algun tret destacable del mes o de l’estació, sota el principi de "pensa global, actua local". Es pretén així incitar el debat entre professionals i aficionats, i que tots junts aprenguem sobre el nostre clima a partir de dades concretes i properes.

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles