Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Projectes > Voluntariat > Projecte Emys > Projecte Emys 2015

Projecte Emys 2015

Per sisé any consecutiu, Acció Ecologista-Agró convoca el Projecte Emys, el major voluntariat ambiental del País Valencià per a conservar i protegir poblacions autòctones de tortugues. Enguany, esta iniciativa de ciència ciutadana començarà en el Tancat de la Pipa (Parc Natural de l’Albufera de València), des d’on viatjarà després a la Marjal d’Almenara, la Marjal de Rafalell i Vistabella, el Riu Canyoles, el Barranc del Carraixet i el Barranc de Pelós.

A més a més, en esta sisena edició se sumen al Projecte Emys dos nous espais naturals: El Clot de Bailón, ubicat en la Reserva de Fauna Silvestre del Barranc de l’Horteta de Torrent, i el Riu Cautabán, un afluent del Xúquer que discorre per la localitat de Jalance.

Però, necessitem la teua ajuda per a seguir pam a pam el rastre de les nostres tortugues autòctones i així protegir les seues poblacions. Si vols ajudar-nos a conservar este xicotet tresor natural amb closca, que s’amaga en les aigües de les nostres marjals, barrancs i rius, contacta amb nosaltres enviant un correu electrònic a projecteemys@gmail.com.

No ens falles!!! Les nostres tortugues autòctones et necessiten!!! T’esperem!!!

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles