Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Projectes > Voluntariat > Projecte Emys > Projecte Emys 2017

Projecte Emys 2017

Per huité any consecutiu, en 2017 Acció Ecologista-Agró convocarà el Projecte Emys, el major voluntariat ambiental del País Valencià per a conservar i protegir poblacions autòctones de tortugues. Concretament de tortuga d’estany europea (Emys orbicularis) i tortuga d’aigua ibèrica (Mauremys leprosa).

El seguiment de les poblacions arrancarà en primavera i enguany ho farà amb una novetat important. La conservació de la tortuga d’estany europea salta de l’acció local a la coordinació entre comunitats autònomes amb un nou projecte, el Territori Emys. Esta iniciativa liderada per la Fundació Emys compta amb la col·laboració del Grup de Recerca en Ecologia Aquàtica Continental (GRECO) de la Universitat de Girona, el GOB Menorca i Acció Ecologista-Agró i amb el suport de la Fundación Biodiversidad del Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient.

Este nou projecte té com a repte elaborar un document amb informació i directrius per a la conservació de les Emys orbicularis a nivell estatal. El treball de camp es desenvoluparà durant 2017 a Catalunya, Balears i el País Valencià. Concretament, a casa nostra, es realitzarà al Tancat de la Pipa (Parc Natural de l’Albufera de València), on va nàixer el Projecte Emys en l’any 2010.

Si vols participar com a voluntari i ajudar-nos en esta iniciativa de ciència ciutadana, envia’ns un correu electrònic a projecteemys@gmail.com. No ens falles i participa!!! Les nostres tortugues autòctones et necessiten!!!

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles