Voluntaris compromesos pel medi ambient

Arrel de la web > Projectes > Voluntariat > Projecte Emys > Projecte Emys 2018

Projecte Emys 2018

Un any més, i ja van nou, Acció Ecologista-Agró convoca el Projecte Emys, el major voluntariat mediambiental del País Valencià per a l’estudi i la conservació de les nostres tortugues autòctones: la tortuga d’estany europea (Emys orbicularis) i la tortuga d’aigua ibèrica (Mauremys leprosa).

El Barranc del Pelós serà el primer destí del Projecte Emys 2018, que després viatjarà al Riu Palància, l’Albufera de València, el Barranc de l’Horteta, la Marjal de Rafalell i Vistabella, el Riu Canyoles, el Barranc del Carraixet, el Riu Xúquer, la Marjal d’Almenara i el Riu Albaida.

I, per primera vegada, enguany esta iniciativa de ciència ciutadana també visitarà el Riu Magre, al seu pas per la subcomarca del Marquesat, i el municipi de Montserrat, on el seguiment de tortugues es realitzarà en punts d’aigua temporals.

Des d’Acció Ecologista-Agró et convidem a sumar-te al Projecte Emys. Per a ser voluntari només has d’enviar un correu a projecteemys@gmail.com. Et necessitem una vegada més per a defensar, estudiar i conservar les nostres tortugues autòctones. Participa!!!

Inici
Biodiversitat

Darrers articles

Darrers articles